Palveluita yksityisille ja yrityksille

Yksityisille henkilöille tarjottava neuvovan ja auttavan palvelun hinta on 30 €/tunti. Tällä saa apua tietoteknisiin ongelmiin, oli kyseessä sitten printterin asennus, haittaohjelmien havaitsemisohjelman päivitys, jne.. Mikäli tarvitaan asennusta, vaativampaa suunnittelua tai konsultointia, niin hinta asettuu 45 €/tunti tasolle..

Yrityksille vakioveloitus on 50 €/tunti. Pienet yritykset voivat toki vähän yrittää neuvotella alennusta, mutta sovitaan siitä sitten kun on tiedossa mitä työtä tehdään. Isommista kokonaisuuksista voidaan toki neuvotella pakettia, oli sitten kyseessä joku asennus-, suunnitelu- tai ohjelmointiprojekti.

Hinnat eivät pidä sisällään arvonlisäveroa, eikä mitään laitteistoja tai tarvikkeita. Matkakorvaus 0,55 €/km peritään ellei toisin sovita.

Jäikö mietityttämään, ota yhteyttä niin pistetään asiat kuntoon.

Valokuvaus

Tarvitsetko valokuvausapua, sitäkin olisi saatavilla yrityksen markkinointiin, web-sivuille tai ihan muuhun käyttöön, niin ota yhteyttä. Myös yksityisille on tarjolla kuvauskeikkoja, oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, hautajaiset, polttarit..

Ota yhteyttä niin neuvotellaan sopiva kuvauspaketti!